स्वागतम

Welkom & wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn leven als docent en meer…

Namaste & hello my friend,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Madhawie Bansidhar. Ik ben 26 jaar jong en ik probeer van elke dag een feestje te maken! Een van mijn passies is om (jonge) mensen kennis en informatie over te brengen op een interactieve en aantrekkelijke manier. Gelukkig is dat ook mijn beroep ;-). In het dagelijks leven ben ik docent pedagogiek en geef ik met alle liefde les aan studenten op een MBO school in Rotterdam, opleiding Sociaal Werk.

Daarnaast ben ik vrijwilliger bij een gezin via Home-Start, onderdeel van stichting Humanitas. Met veel plezier ga ik een keer in de week naar mijn vaste gezin toe waarbij ik opvoed- en gezinsondersteuning bied bij alledaagse opvoedvragen. Het is prachtig om te zien dat het zelfvertrouwen van ouders kan worden vergroot en de sociale relaties versterken.

Verder heb ik ook hobby’s waar ik elke dag wel bezig mee ben en wat mij onwijs veel energie geeft! Waar ik namelijk niet zonder kan is: dansen & acteren. Ik heb een Indiase Klassieke dansachtergrond: Bharat Natyam. Ook heb ik me altijd vrij gevoeld in het dansen van Bollywood liederen. Indian Semi-Classical dance style is mijn favoriet, omdat je van beide danswerelden een unieke fusion kan maken en creatief kan zijn erin. Daarom ben ik in 2016 gestart met mijn YouTube channel: Madhawie Dance & Videos. Dit doet ik vooral omdat dansen mij een goed gevoel geeft en ik graag positieve energie deel met anderen. Ik heb veel inspiratie kunnen opdoen van andere dansers en hoop ook weer anderen te kunnen inspireren met mijn dans video’s. Ik maak voornamelijk korte video’s (van ongeveer 1 minuut), zodat de aandacht van de kijker van begin tot en met het eind erbij blijft.
Wat ik ook graag doe, is de wereld ontdekken door veel te reizen. Tijd is kostbaar en de wereld is bijzonder. Daarom zeg ik altijd: ‘Geld komt en gaat maar je tijd kun je niet meer terugkrijgen.’ Ja, het kost geld om te reizen maar het verrijkt je, verandert je kijk op de wereld en hoe mensen leven en zoveel meer. Vandaar dat ik zoveel mogelijk wil zien, doen, delen en leven en laten leven! Omdat ik graag deel met anderen, ben ik ook een local guide bij Google. Regelmatig schrijf ik recensies en plaats ik foto’s voor Google om mensen zoals jou te informeren over eettentjes, speciale plaatsen en meer.
Tot slot houd ik van positiviteit, quotes, relaxen en dus… bullet journallingIk heb een vrolijke notitieboekje en het is voor mij een manier om alles wat ik opschrijf, kwijt te kunnen in mijn ‘Bullet Journal.’ Al mijn to-do lists, inspiratielijsten, afspraken, waar ik dankbaar voor ben en nog veel meer staan erin. Het is netjes en georganiseerd en ik kan alles makkelijk terug vinden! Omdat ik actief ben en houd van veel ondernemen is het ook handig om alles te plannen, daarbij komt het bujo erg goed van pas. Meer hierover binnenkort op mijn website!

SOON ONLINE: blogs about teacherslife
Als docent is iedere dag anders, en dat is nou waarom ik van mijn baan houd! Elke dag weer andere studenten die ik les geef maar ook weer verschillende situaties die voorkomen. De een wat leuker dan de ander, waardoor ik elke dag opnieuw kan reflecteren op een unieke ervaring. Graag neem ik jullie mee in mijn leven als docent op het MBO. Binnenkort kunnen jullie nieuwe blogs lezen over mijn avonturen, so stay tuned!

दिल से, प्यार से 
Vanuit mijn hart, met liefde,
Madhawie Bansidhar

Geef een reactie